Det ble huskestue på Farmen tidligere denne uka, da Finn Olav Odde ble førstekjempe - igjen.

LES MER: Finn Olav ble førstekjempe - igjen

Dermed måtte han i kveld nok en gang ut i tvekamp. Dette for tredje gang og for andre gang på rad. Han måtte velge seg en mann å gå i tvekamp med. Dermed ble det Ørjan Hult, den eneste mannen å velge i siden Olav Harald Ulstein var storbonde.

Valgte melkespannholding

Utfordreren Ørjan fikk velge gren.

–Det kan ikke bli økstekasting. Det har Finn Olav prøvd før, så den koden har han knekt, sa Ørjan og endte opp med å holde melkespann.

– Ingen har vunnet tre tvekamper før, sa Gaute Grøtta Grav før kveldens tvekamp startet. Flere har vært i tre tvekamper, men ikke vunnet den tredje.

Følg Adresseavisen på Instagram

Vant smertekampen

– Det er mulig å slå ham, og jeg tror jeg klarer det, sa Ørjan før Finn Olav fikk beskjed om at dagens tvekamp ble å holde melkespann. Finn Olav var like selvsikker.

– Ørjan skal få slite. Det er ikke snakk om å tape, sa Farmen-Finn selv om han antok at Ørjan som er yngre er sterkere.

– Men dette har ikke noe med styrke å gjøre, men smerte, sa Finn Olav.

Og han holdt ut smertene, og vant også den tredje tvekampen.

– Nå er jeg helt utmattet, det er som å ha syklet Trondheim-Oslo. Jeg er helt tom, sa en sliten, men svært stolt Farmen-Finn etter å ha blitt historisk i Farmen-sammenheng.

Fremsakket Farmen-Finn

På Farmen har Finn Olav og Olav Harald stadig kranglet, i alle fall tilsynelatende. Og i dag ble det kjent at Finn Olav mener TV2 lager mobbe TV, og han vil ha en unnskyldning fra Olav Harald.

I kveld fikk han delvis en unnskyldning. For da alle deltagerne samlet seg rundt langbordet fikk de beskjed om å si noe positivt om hverandre. Dette fordi det har vært så dårlig stemning på gården. Da fremsnakket Olav Harald sin argeste konkurrent Finn Olav.

– Jeg har vært sint og forbannet på deg, men du har i alle fall stått på, sa blant annet Olav Harald.

LES MER: Farmen-Finn vil bli ordfører