- Det er skremmende at slikt skjer her. Det er slikt man leser om skjer andre steder, også er det plutselig noe som skjer i vår kommune, sier Melhus-ordfører Gunnar Krogstad til Adresseavisen.

Det var klokken 12.58 onsdag at politiet fikk melding om at en mann i 30-årene var funnet livløs på Ler i Melhus. Han ble erklært død på stedet, opplyste politiet i Trøndelag i en pressemelding samme dag. Melhus kommune opprettet et kriseteam onsdag ettermiddag da de fikk melding om dødsfallet.

- Tenker på de berørte

To kriseteam fra kommunen bisto onsdag de berørte, og nå er helsetjenesten i kommunen klar til å bistå ved behov.

- Jeg tenker på de berørte og den sjokkerende opplevelsen dette må være. Vi ønsker å bidra til å hjelpe de berørte i den grad de har behov for det, sier Krogstad.

- Trygt samfunn

Det er ikke lenge siden Melhus-samfunnet ble rystet av en annen alvorlig sak. Nilofer Naseri ble funnet drept i leiligheten sin på Melhus mandag 28. september i 2015. Rettssaken etter drapet ble avsluttet i fjor høst.

- Jeg opplever Melhus kommune og samfunnet her som et trygt sted. Også har det vært noen beklagelige hendelser som har vært unntak. Det er politiet som håndterer dødsfallet i går, sier ordføreren.