- Det var fryktelig ergelig, men det som irriterte meg mest var at mannen skremte gutten min på fire år. Han går fortsatt og prater om den sinte mannen på fergeleiet, sier Malin Berdahl til Adresseavisen.

Berdahl og samboer Arne Christian Ytterås drar fra Stadsbygd og inn til Trondheim hver dag for å besøke sønnen sin på St. Olavs Hospital. En av dem er alltid på sykehuset, mens den andre pendler fram og tilbake.

Av økonomiske hensyn har de valgt å ha en bil på hver side av Flakk og Rørvik. Og det er en kjent sak at den lille parkeringsplassen ved ferjeleiet på Flakk som regel er sprengt, slik at mange blir tvunget til å parkere langs veien eller ute på jordet.

Saken ble først omtalt av Fosenavisa.

Flere riper i lakken

Lørdag kveld var det fullt på parkeringsplassen og Berdahl måtte parkere litt ovenfor. Da hun skulle hente bilen søndag morgen oppdaget hun at bilen hadde fått flere riper i lakken, tydelig gjort med vilje.

Berdahl visste ikke hvem som hadde gjort det, men senere samme dag ble hun konfrontert av en eldre mann.

- Søstra mi, sønnen min og jeg ble stoppet, og han sa at vi hadde parkert ulovlig. Han syntes det var både respektløst og uhøflig. Jeg valgte å overse ham og gå videre mot ferga. Han snudde seg, kom etter og skjelte oss skikkelig ut. Gutten min ble veldig skremt, sier Berdahl.

Les også: Pendlerne krever å stå først i ferjekøa

Saken er anmeldt

Hun snudde seg mot mannen og spurte om det kanskje var ham som hadde ripet opp bilen hennes siden han var så sint. Mannen bekreftet at dette stemte.

- Jeg tok bilde av ham, og da sa han ingenting mer, sier hun.

Berdahl opplyser at hun har anmeldt saken ved Rissa lensmannskontor.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

foto
Malin Berdahl har anmeldt bilhærverket til politiet. Foto: Privat
foto
For liten: Fosen Pendelerforening og Statens vegvesen ønsker at parkeringsplassen på Flakk blir utvidet, men venter på klarsignal og penger fra Sør-Trøndelag fylkeskommune. Saken vil tidligst kunne bli behandlet i oktober. Foto: Ola Hegvold
foto
Slik parkeres det. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Ole Frengen