Måtte slukke flammer utenfor klubbhus på Rosenborg

Det tok fyr utenfor klubbhuset til idrettslaget Trond ved Rosenborgbanen torsdag.

Brannvesen og politi rykket torsdag formiddag ut til Rosenborgbanen, etter melding om brann i klubbhuset til Trond IL. Det viste seg at det brant på utsiden av klubbhuset.  Foto: Richard Sagen

Saken oppdateres.

«Utrykning etter melding om brann i et idrettshus ved Rosenborgbanen», skrev politiet i Trøndelag på Twitter klokken 11.08 torsdag.

Vaktleder Roger Gjersvold ved 110-sentralen i Sør-Trøndelag, opplyste deretter klokken 11.10 at det brant utenfor klubbhuset - på en platting under tak.

Like etterpå meldte operasjonssentralen at brannvesenet hadde fått kontroll på stedet.

Ifølge Adresseavisens fotograf spylte brannvesenet vann på en disk utenfor klubbhuset, som brukes som kafé når det spilles kamper på banen. Denne disken står på plattingen utenfor klubbhuset - under tak.

- Sannsynligvis har brannen startet i en metallbøtte som sto ved en vegg. Det er litt tidlig å konkludere med årsaken til dette, men vi gjør undersøkelser på stedet for å høre om noen har sett noe. Vi vil gjerne ha tips hvis noen har opplysninger, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Trøndelag politidistrikt torsdag ettermiddag.

Også 15. februar rykket brannvesen og politi ut til klubbhuset på Rosenborg etter melding om brann. Den gangen brant det omtrent på samme sted.

LES OGSÅ: Klubbhus får byggeskikkpris

På forsiden nå