- KrF ba om unnskyldning og har fått det. Først ba Erna Solberg om unnskyldning, så ba kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner om unnskyldning og til slutt ba også justisminister Sylvi Listhaug om unnskyldning etter en kanossagang i Stortinget, sier Wiseth.

Sentralstyremedlem Karin Bjørkhaug (KrF) fra Trøndelag er med på å avgjøre regjeringens videre skjebne: - Jeg er veldig bekymret. Det er en alvorlig situasjon

- Listhaug skulle ikke ha gjort det

Han mener hun aldri skulle ha postet det hun gjorde på Facebook og viser til at justisminister Sylvi Listhaug fredag 9. mars la ut et bilde på Facebook av maskerte soldater med teksten: «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet». Han mener dette er en ordbruk som ikke hører hjemme i politikken. Han reagerer også voldsomt på måten folk flest ordlegger seg på i sosiale medier og er glad han selv ikke er politiker lenger.

- Folk mister folkeskikken

- Folk mister rett og slett folkeskikken på sosiale medier. Det er en utskjelling fra alle sider av politikken som går over alle støvleskaft. Folk må ta en pause fra internett og sette seg ned og skjemmes, sier han.

- Men nå handler det om hvilken regjering landet skal ha. Nå dreier det seg ikke om Sylvi Listhaug, og KrF har fått den unnskyldningen partiet ba om.