Det var styret i selskapet Curry & Karma Leangen AS som mandag selv gikk til tingretten og begjærte oppbud, opplyser bostyrer, advokat Terje Engebretsen, til adressa.no.

– Årsaken som er oppgitt i oppbudsbegjæringen er at de hadde gjeld som oversteg verdiene i selskapet. Det er ikke snakk om en voldsom stor gjeld, men det ble ikke funnet grunnlag for videre drift, sier Engebretsen.

Opprettet i fjor

Selskapet har oppgitt å ha en leverandørgjeld på rundt 108 000 kroner, mens de skylder snaut 170 000 kroner i merverdiavgift til skattemyndighetene.

Curry & Karma har ligget i den såkalte «foodcourt-avdelingen» i andre etasje på kjøpesenteret på Leangen, og ifølge nettsidene var formålet å servere sunn indisk mat og tradisjonelle indiske retter.

Selskapet ble opprettet i juni i fjor, og hadde i 2013 inntekter på 683 000 kroner og et underskudd før skatt på 35 000 kroner.

Følg Adresseavisen på Instagram

Flere gikk konkurs

Styret har opplyst at de per 30. juni i år hadde inntekter på 648 000 kroner og et underskudd på 51 000 kroner, ifølge Engebretsen.

Sirkus Shopping ble tidligere høst nominert til prisen årets kjøpesenter av Nordic Council of Shopping Centers (NCSC), en paraplyforening for kjøpesentrene i Norden.

Senteret ble åpnet i oktober 2012 på tomten til det gamle KBS, og drøyt to år etter oppstarten har flere virksomheter på senteret gått konkurs.

I juli fjor måtte spisestedet Noora stenge dørene, og i juni i år ble morselskapet til klesbutikken Oxy slått konkurs.

Dessuten har eierne av hamburgerrestauranten Burgy varslet at den vil bli lagt ned, etter at kjedesatsingen ikke lyktes. Det samme skjedde med design- og digitalbutikken Wyfee, som ble eid av Eplehuset.