Tidligere denne måneden ble The Hunt arrangert, dette er en inspirasjonsdag og en prisfest for HR-, bemannings- og rekrutteringsbransjen.

Dagen ble arrangert for femte gang, og festen ble livestreamet fra Skur 14 i Oslo slik at mange kunne følge med hjemmefra. Prisene ble delt ut av Finn.no.

– Jeg er så stolt, takknemlig og ydmyk, sier Eva Klein, daglig leder av trondheimskontoret til The Assessement Company som ble kåret til årets rekrutteringsbyrå.

Jurybegrunnelsen

De nominerte til prisen var The Assessment Company, Dfind, og Personalhuset, og juryen ga følgende begrunnelse om vinneren:

«Evnen til å ta tak i manglende mangfold i arbeidslivet er fortsatt en utfordring for bransjen. Gjennom å tenke nytt rundt prosessen har årets rekrutteringsbyrå utviklet konseptet People Lab, som gir bedre grunnlag for å treffe beslutninger basert på hvordan en kandidat faktisk håndterer en arbeidssituasjon».

Observeres bak speil

– People Lab er et treningsrom og et observasjonsrom som vi også har her på Dora med enveisspeil imellom. Her kan ledere og medarbeidere i samarbeid med våre konsulenter observere kolleger, eller vi kan gi caser til kandidater i en rekrutteringsprosess, forklarer Klein.

The Assesment Company ble etablert i Hamar i 2015, og kom like etter til Oslo. I 2018 startet Eva Klein, Lone Holm Blaasvær og Helene Møller Rørvik en avdeling på Dora i Trondheim.