Kimen kulturhus ett år:

Skepsis ble til smil for kulturhuset Kimen i Stjørdal

– At det er et flott bygg og en berikelse for kulturlivet i Stjørdal er det ingen tvil om. Det sier Aps Joar Håve, en av Kimen-skeptikerne, ett år etter åpningen.

Kimen-feiring: – Vi sitter på en måte og venter på at nyhetens interesse skal gå over. Men vi ser at vi får en alle tiders høst. Vi hadde et godt program i oppstarten, men det vi får til i år er enda bedre. De billettene vi har lagt ut for høsten er nesten blåst bort. Vi har noen veldig flotte konserter på gang, sier kultursjef Jarle Førde. 

Gigantbygget skapte lenge strid, men har vært kimen til mye godt i Stjørdal det siste året. Lørdag feires ettårsdagen til Kimen kulturhus både på dagtid og kveldstid. Frode Alnæs står sentralt i underholdningen.