Fairytale Cupcakes (nedlagt)

Smørbrød med stil

Smørbrød med grillet breiflabb, sopprisotto, pepperstekt krabbe, røkt rådyr og så videre. Fairytale har virkelig slått seg løs, og lander trygt på begge beina.

Tidligere kalte stedet i Thomas Angells gate seg Fairytale Cupcakes, nå kun Fairytale, sikkert fordi de ikke bare selger cupcakes lengre, menyen er utvidet med en lang rekke smørbrød.  Foto: jens petter søraa, Adresseavisen

En lang rekke fargerike «cupcakes», eller muffins med et tykt lag glasur oppå, frister i glassdisken på Fairytale. Tidligere kalte stedet i Thomas Angells gate seg Fairytale Cupcakes, nå kun Fairytale, sikkert fordi de ikke bare selger cupcakes lenger. Menyen er utvidet med en lang rekke smørbrød, med tidvis avanserte og eksklusive «pålegg», om man da kan kalle for eksempel breiflabb for det.