Latteren sitter løst når Medin heller nedpå Amarone som om det var bringebærbrus

Gangsterkomikk og middelmådig action i svensk kulturkrasj.

Kulturell gangster: Medin vet ikke om han skal selge falske klokker eller satse på en karriere som forfatter.  Foto: Mer Film

«Må jette» («å stikke» på kebabsvensk) kretser rundt livet til råtassen Medin (Can Demirtas) i den svenske drabantbyen Jordbro. I den nedslitte forstaden selger han falske Rolex-klokker, kaller folk for CP og slår i hjel barske karer som påstår at mora hans er en hore. Vår venn, som hadde hatt god bruk for et sinnemestringskurs, drømmer også om noe mer. Han vil bli skuespiller og forfatter. Etter en mislykket teaterskoleaudition, der han spiller kioskraner, greier han å miste notatblokka som er grunnlaget for hele hans framtidige forfatterskap.