Dagene blir stadig lysere, det er stadig større grunn til å tilbringe store deler av fritiden utendørs.

Utendørslivet skaper behov for velsmakende, næringsrik og lettvint håndmat.

Lite slår piroger i slike sammenhenger. Det er praktisk å lage på forhånd, og kan nytes både varme og kalde, med og uten hansker/votter.

De er virkelig hete, du står i fare for å svi tunga om de spises rett fra ovnen, men de kan godt lages på forhånd og spises kalde. Eller de kan varmes i folie på bålet. Er hele familien på skitur vil dette være et utmerket alternativ til pølser grillet på bålet, både for vegetarianere og de som har lyst på variasjon.

Og vet du hva som er det fineste av alt?

Det er at du ikke nødvendigvis må oppholde deg utendørs for å nyte selvlagede piroger. Du kan utmerket godt ligge foran peisen under et slumreteppe og lengte etter varmere tider. Nybakte piroger er utmerket tilbehør da også.

Her finner du mange flere oppskrifter fra Kjøkkenveien