Signert

En app for alt

Visste du at det finnes en app hvor du kan perfeksjonere dine egenskaper som kviseklemmer? Pimple Popper. Ikke? Nei, du. Det var ukjent for meg, også.

Kjæledyrapp: Ikke bare finnes det en app for kviseklemming. Nylig ble det også lansert en app som kan fortelle deg hva slags humør katta di er i. Den kartlegger kjæledyrets følelser gjennom å analysere dyrets bevegelser og oppførsel.  Foto: KIM KYUNG-HOON, Reuters

Som noen av dere kanskje har lagt merke til er jeg en entusiastisk – men samtidig noe motvillig – tilhenger av ny teknologi. Entusiastisk fordi jeg gjerne vil framstå som en moderne, oppegående mann av i dag. Motvillig fordi jeg vet at dette vil volde meg problemer. Jeg har prøvd å installere en ny app. Æ, ja. Tenk, det. Det ble som forventet noe av en tålmodighetsprøve. Det gjorde, det.