- AUF vil ikke ha en mur rundt Midtbyen

AUF har vedtatt bilfri midtby i Trondheim. Men AUF-leder, Julie Indstad Hole, mener de som nå har gått inn for bilfritt sentrum driver symbolpolitikk og vil bygge mur rundt byen.

AUF har gjort et vedtak for en bilfri midtby. Men Julie Indstad Hole (nummer tre f. h.) vil ikke si når det skal skje, og støtter ikke de som i forrige uke gikk inn for bilfri midtby. Her sammen med de andre AUF'erne i bystyret, f.v. Gard Storø, Marek Jasinski, Sara Shafighi, Ellen Reitan, Muzaffer Kara, Eirik Schrøder, Julie Indstad Hole, Mathea Pedersen og Sandra Skillingsås.  Foto: Kristian Helgesen

Etter at De Grønnes varaordfører Hilde Opoku foreslo å gjøre Midtbyen bilfri innen 2019, har debatten rast. Adresseavisen har vært i kontakt med flere AUF-ere i bystyret om bilfritt sentrum. De sender henvendelsen videre til AUFs leder i Trondheim, Julie Indstad Hole.