Kommunereformen:

Fire folkeavstemninger på en mandag

Mandag stemmer folket i Ørland, Bjugn, Roan og Rindal. Her er det de skal stemme for eller mot.

Skiftet syn: Varaordfører i Ørland Finn Olav Odde (Sp), også kjent som Farmen-Finn, har allerede stemt nei. Han har nylig skiftet syn fra ja til nei til kommunesammenslåing. Her blir han fotografert av Skjalg Ledang i Fosna-Folket. 

Ørland

Ørlendingene skal på nytt si sin mening om kommunesammenslåing med Bjugn. Det er bare vel to år siden sist. Den gangen skulle kommunesenteret ligge på Brekstad i Ørland og flertallet ville ha sammenslåing. Nå er det stor spenning rundt resultatet i mandagens folkeavstemning. Motstanderne har fått vind i seilene. Denne gangen er forslaget at kommunen skal hete Ørland, mens kommunesenteret blir i Botngård i Bjugn.