Økokrim-tiltalte Roger Eriksen:

- Jeg ble frustrert over pekefinger fra revisor

Tiltalte Roger Eriksen ble daglig leder i eiendomsutvikleren Prora Eiendom uten økonomisk bakgrunn. – Jeg hadde ikke mye kunnskap om økonomi og styring, sa Eriksen da han forklarte seg i tingretten.

Onsdag og torsdag denne uka har Roger Eriksen forklart seg i straffesaken mot han og faren Terje Eriksen. Dommer er Ole Ingard Ødegård. Ved siden av han står en av tre meddommere, revisor Lill Ann Monge. Bildet av Roger Eriksen er tatt ved en tidligere anledning. 

Roger Eriksen forklarte at han er utdannet sivilingeniør på maskinlinja på NTNU, og at han hadde jobbet et par år hos en entreprenør før han som 27-åring i 2007 startet som daglig leder for Prora Eiendom. Der vokste etter hvert byggeprosjektene fra 100 millioner til opptil 900 millioner kroner.