Brattvåg har hatt ei eventyrlig reise i cupen etter å ha slått ut både Florø, Hødd og AaFK, men mot Kongsvinger var cupeventyret over for 2. divisjonslaget. Den avgjørende scoringen satte Antonio Martin inn 71 minutter ut i kampen.

Brattvåg la seg lavt i banen fra starten av kampen og lot Kongsvinger få styre det som skjedde på Gjemselund. I løpet av første omgang hadde bortelaget kun et farlig skudd og et halvfarlig innlegg fra kanten, men hjemmelaget skapte heller ikke så veldig mye.

Etter pause fortsatte kampen i samme sporet, men Kongsvinger kom stadig nærmere ei scoring. Midtvegs i omgangen gjorde Brattvåg to bytter, og det virket som de skulle satse mer offensivt. Kongsvingers scoring kom da bortelaget sendte opp mye folk og mistet ballen. En av hjemmelagets spillere rundet keeper og lot Adem Güven sende den i det åpne målet.

Etter scoringen løftet Brattvåg seg høyere opp i banen, men gjestene klarte ikke å skape noen farligheter. Kongsvinger på sin side var alene mot keeper Henrik Reite Hansen uten å score. Dermed endte Brattvågs cupeventyr i åttedelsfinalen.