Molde kjørte over de polske gjestene. Det var tre mål signert Fredrik Gulbrandsen (2) og Markus Kaasa på tolv minutter.

Det virket nesten som Moldes avansement til åttedelsfinalene i Conference League allerede var i boks.

– Jeg synes vi ble litt feige utover i annenomgang. Vi begynner å gjemme oss og klarer ikke finne de kombinasjonene vi har i førsteomgang, sier Molde-spiller Kristoffer Haugen til Viaplay.

– Det er jævlig surt. Føles ikke ut som en seier, følger han opp.

Legias kvadruppelbytte etter pause gjorde nemlig susen. 3–0 ble til 3–2.

Samtidig virket Molde-spillerne slitne.

– Det var et helt annet lag som kom utpå (i annenomgang), sier Viaplay-ekspert Tor Ole Skullerud om polakkene.

Annenomgangen kan minne litt om da Molde rotet bort Europa League-muligheten før jul – med Qarabags utligning fem minutter på overtid på Aker stadion.

– Vi gjør en del feil valg og vi får spilt på oss mye mer brudd. Men vi har et bedre utgangspunkt enn da vi startet kampen. Vi vinner, og det skal vi være fornøyde med, sier Molde-trener Erling Moe til Viaplay.

Returoppgjøret er torsdag 22. februar i Warszawa.

Grafikk: www.sofascore.com

Det startet helt strålende for Molde.

Magnus Wolff Eikrem slo en feiende flott pasning gjennom Legia-forsvaret. På høyresiden fosset back Martin Linnes fremover og la inn til Fredrik Gulbrandsen.

Han hadde null problemer med å sette inn 1–0.

Cupfinalehelten scoret fra omtrent samme hold da han ble tomålsscorer. Med god hjelp av keeper Kacper Tobiasz, som ga en svak retur.

Molde kunne takke Tobiasz også på det tredje målet. Men ingen kan si noe på forarbeidet til Markus Kaasa. Enorm dragning før han avsluttet midt på keeper, som hadde en meget svak kamp.

Etter pause var det helt andre lag på banen. Legia reduserte to ganger – fullt fortjent. Molde hadde fått flere advarsler, med blant annet stolpetreff imot.

PS: Moldes nysignering Mats Møller Dæhli ble byttet ut med en skadesmell.