Sveitseren vant foran landsmannen Loic Meillard, mens det franske hjemmehåpet Clement Noel ble nummer tre.

– Det er utrolig. Jeg tror den blir vanskelig å slå, sier Yule til Viaplay.

Lucas Braathen hadde tidligere rekorden da han kjørte seg opp fra 29. plass til seier i Wengen i 2022.

Yule leverte en utrolig prestasjon og satte ny «verdensrekord» i slalåm.

Han var 1,93 sekunder bak ledende Clement Noel etter første omgang, men det varme været gjorde at det ble svært utfordrende for de med sent startnummer i andre omgang.

– Det er en skrell. Han har rimelig flaks i dag. Det er selvsagt veldig bra kjørt, men også flaks, sier Atle Lie McGrath til Viaplay.

Ifølge Viaplay-ekspert Kjetil André Aamodt har dette tidligere bare skjedd tre ganger – alle tre i kombinasjonen.

Henrik Kristoffersen ble beste norske på en delt 5. plass.

Etter første omgang lå de norske svært godt an. Timon Haugan var beste norske på andreplass etter første omgang, men endte til slutt som nummer åtte. Han falt ned til 5. plass i verdenscupen totalt.

Det var varmt og t-skjorte vær i Chamonix søndag. Det ble etter hvert ganske så bløtt i sporet, hvor man hadde brukt mye salt.

Veteranen Henrik Kristoffersen hadde to dårlige svinger i 1. omgang, men forholdene i finalen var som skapt for kjøreren fra Rælingen med bløt vårsnø. Det har tidligere vært seier eller utkjøring for Kristoffersen i Chamonix. Nå ble det 5.-plass og beste norske.

Atle Lie McGrath var nummer fire etter 1. omgang, men hadde full stopp i finalen og falt ned 30.- og sisteplassen.

Alexander Steen Olsen hadde et gunstig startnummer i finalen. Han klarte ikke å utnytte fordelen, men avanserte tre plasser til 16.-plass.

Det gikk ikke fort nok for Sebastian Foss Solevåg, og han var hele 2,22 sekunder bak lederen og endte på 37.-plass. Heller ikke Halvor Hilde Gunleiksrud (2,81) og Eirik Hystad Solberg (2,87) klarte å ta seg inn blant de 30 beste som får kjøre finaleomgangen.

Det skulle også vært fartsrenn i OL-byen fra 1924, men det ble avlyst på grunn av manglende snø.