Denne saken er en del av adressa.nos årlige tilbakeblikk på de artiklene som samlet flest lesere i 2014. Under finner du lenker til de omtalte sakene.

Billig bensin er alltid populær lesing, men mange bilister trodde nok ikke sine egne øyne da de så at prisen var under 11 kroner på Rosten og Tiller i Trondheim.

Uno X åpnet ny stasjon og det brøt ut full priskrig.

- Det er full action. Akkurat nå er det kø på 200 meter for å få seg drivstoff, fortalte regionssjef Øystein Fjørtoft i Uno X Midt-Norge.

Saken ble lest 41 841 ganger.

Luftet stua på E6

Adressa.no får mange tipsbilder av våre lesere, og spesielt er det mange som sender inn blinkskudd av farlig last. En sofa i Okstadbakken fikk en tipser til å si fra til både redaksjonen og politiet.

- Det er imponerende at det går an. Og det er ganske utrolig at sjåføren ikke har en større forståelse av det å være trafikant, sa operasjonsleder Rune Brandmo da han fikk se bildet.

Saken ble lest 41 757 ganger.

Sex-lekse til 1. klasse

En tegning av en naken mann med erigert kjønnsorgan vakte stor oppstandelse på Breidablikk skole på Heimdal. Tegningen ble sendt med 1. klasse hjem som lekse for at de skulle skrive ned ting på «e» som var med på tegningen

-  Jeg fikk sjokk da jeg oppdaget det da gutten vår skulle gjøre lekser. Jeg tok unna boka og prøvde å kontakte skolen, men lærerne var gått for dagen, sier Elisabeth Berge Hansen til adressa.no. Hun er mor til en av guttene som fikk med seg tegningen hjem.

Saken ble lest 38 692.

Få også med deg hva som var mest lest i :

Flere på E6 fikk se denne spesielle lasten. Politiet er oppgitt over at det går an. Foto: Adressa.no-tipser
Det var fullt kaos på Uno X på Tiller i slutten av oktober. Foto: Håvard Haugseth Jensen