- Sitter du i landskap eller har du eget kontor?

- Jeg har eget kontor. Jeg kunne sikkert sittet i landskap også, men kontor passer fint siden jeg bruker mye av tiden på kontoret til telefon- eller videomøter. Men jeg er ikke så ofte på kontoret, jeg er mye på reise og også en del på møter med de andre i Tine-administrasjonen og driftsorganisasjonen.

- Hvordan kommer du deg på jobb?

- Jeg bor på Vikhammer i Malvik og kjører bil når jeg skal på kontoret på Tunga i Trondheim, men det blir også mye av både fly og buss. Jeg har hele landet som arbeidsfelt og er ofte på reise. Forrige uke var jeg for eksempel på reise rundt om på Vestlandet hele uka, da ble det både fly, buss og bil.

- Hvordan vil de du jobber sammen med si du er som leder?

- Det de har sagt på medarbeidersamtaler er at jeg er støttende og hjelpende, og at jeg er en person med både omsorg og humor. Jeg får også ofte høre at jeg er modig.

- Drar du på fest sammen med dine ansatte?

- Ja, er det en fest i jobbsammenheng så er jeg selvsagt med. Det er sosialt og artig, og jeg liker å bli bedre kjent med de ansatte enn hva vi blir på jobb.

- Er du også med på nachspielene?

- Jeg går ikke og legger meg først nei, så jeg kan godt bli med på nachspiel. Jeg er et 24/7-menneske som liker å bli sittende utover natta for å bli bedre kjent med mennesker.

- Hva er den vanskeligste sjefsavgjørelsen du har tatt?

- Det vanskeligste er når jeg må avslutte et arbeidsforhold. Det er vanskelig uansett om den som må gå har vært her kort eller lenge, om det skyldes at den ansatte ikke strekker til eller at det ikke lenger er rom for vedkommende. Det er tøffe avgjørelser, hvor jeg vet at den det gjelder vil få det vanskelig. Da er det veldig viktig å ha gode prosesser og ta dette på en ordentlig måte. Selv da røyner det på, og det kan være vanskelig å stå stødig.

- Hvordan inspirerer du dine ansatte?

- Tilbakemeldingene jeg har fått fra de ansatte går på at jeg bryr meg og viser en genuin interesse for den enkelte og det de holder på med. Samtidig får jeg høre at jeg har mye energi og er kreativ. Til sammen håper jeg dette inspirerer.

- Er du omgangsvenn med noen av dem du er sjef for?

- Nei, det er jeg ikke, men det er mest tilfeldig. Samtidig som det nok er slik at privat så er jeg rett og slett ganske privat.

- Er du også familiens sjef?

- Nei, jeg er ikke familiens sjef, men jeg kan vel si at jeg er familiens organisator. Mannen min synes ikke det er så gøy å planlegge, så da blir det til at jeg tar den jobben. Men utover det så deler vi på det meste.

- Hva er ditt beste resultat i Birken?

- Nei, der har jeg aldri deltatt. Jeg utfolder lederskapet mitt på andre måter enn Birken. Når det kommer til trening så liker jeg best å gå tur. Vi har to lundehunder som må luftes, og jeg går gjerne lange turer med dem, om det er i skog og mark, til fjells eller ved sjøen.

- Skal du være sjef resten av yrkeslivet?

- Ja, jeg tror det. Jeg liker at ting skjer, å få utrettet noe og jeg liker å se at andre lykkes. Jeg skal i alle fall fortsette å være min egen sjef.