Bryter med Idol-Karlsen for å satse alt på Astrid S

- Hun har et enormt stort internasjonalt potensial, og det skal vi utnytte!

Astrid S skifter management. 

Saken oppdateres.

Smeplass har gjort seg bemerket i både inn- og utland de siste årene, og nå har manager Halvor Marstrander valgt å starte opp sitt eget firma, for å satse fullt på trønderen, melder Dagens Næringsliv.

- Astrid Smeplass er en fantastisk artist som i løpet av et år har fått seg en stor karriere her i Norge, og når jeg nå skulle starte et eget selskap er jeg ydmyk og glad for at hun ønsket at vi skulle gjøre det sammen, sier Marstrander, til Adresseavisen.

LES OGSÅ: Astrid og Thurston til Pstereo

Forlater Karlsen

Sammen forlater de Playroom og Jan Fredrik Karlsen, hvor Marstrander har jobbet som manager i 13 år. I det nyoppstartede managementselskapet, Interstellar, er det kun Astrid S som gjelder.

- Per nå er det fullt fokus med og for Astrid. Det er en omfattende jobb å få et internasjonalt system på banen som kan jobbe for henne, og det skal vi få til, sier Marstrander.

LES OGSÅ: Astrid S slapp ny video

Satser stort

Manageren sier at han har store planer for stjerneskuddet i fremtiden, uten at han vil røpe nøyaktig hva vi kan vente oss.

- Hun har et enormt internasjonalt potensial, og det skal vi utnytte på en bra måte. Vi har mye spennende på gang, både i Norge og i utlandet. Nå skal vi jobbe for å skape fantastisk musikk, og spre det glade budskap om Astrids talent.

LES OGSÅ: Astrid er rusa på musikk

Playroom-gründer Jan Fredrik Karlsen mister en av sine største artister, når Smedplass nå forlater han. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix 

Playroom-gründer Jan Fredrik Karlsen mister en av sine største artister, når Smedplass nå forlater han. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix 

På forsiden nå