Dette spilte Springsteen før Trondheim-konserten

Bruce Springsteen spilte hele det klassiske albumet «The River» i Gøteborg.

Bruce Springsteen spilte i Gøteborg fredag og lørdag. Nå setter han kursen mot Trondheim. 

Saken oppdateres.

Bruce Springsteen spilte lørdag i Gøteborg foran over 60 000 publikummere. Det er den siste konserten Springsteen har før han setter kursen mot Trondheim og Granåsen.

Gøteborg-publikumet fikk oppleve at artisten spilte hele albumet «The River» da han sto på scenen på Ullevi for tredje gang i år. «The River» er albumet som gjorde Springsteen til en verdensstjerne. Det er bare Paris som har fått oppleve det samme under Europa-turneen, skriver Göteborgs-Posten. Da Springsteen annonserte at de skulle spille hele «The River» reagerte publikum med euforisk jubel, skriver den svenske avisen.

LES OGSÅ: Stilte seg i Springsteen-kø allerede torsdag

LES OGSÅ: Over tusen personer skal jobbe under Springsteen-konserten

Klassiske låter

På albumet er den klassiske Springsteen-sangen «The River». I tillegg fikk Gøteborg-publikummet se andre kjente låter som «Born to run», «Born in the USA» og «Dancing in the dark», det viser listen over sangene som Göteborgs-Posten har lagt ut.

Göteborg-Postens anmelder så også ut til å like det han så. Han ga Springsteens «The River»-konsert fire av fem mulige stjerner. Høydepunktet mente anmelderen var avslutningslåten på konserten, «Twist and shout», en coverversjon av den klassiske låta som også har vært spilt inn av The Beatles.

LES OGSÅ: Slik kommer du deg til Springsteen-konserten

Skryt

Anmelderen skryter av Springsteen og mener at han opptrådte på den stor store arenaen akkurat som han ville ha gjort på en bar langs Jersey-stranden.

Han mente etter konserten at det er svært vanskelig å se for seg at Springsteen noen gang skal kunne gi opp å stå på scenen når han leverer slik han gjør.

Overraskelser

Adresseavisens musikkanmelder Trygve Lundemo mener det er umulig å vite om Springsteen spiller hele «The River» når han står på scenen i Trondheim.

- Han har mange låter på repertoaret og det vil alltid dukke opp overraskelser. Han bruker blant annet å spille noen sanger etter forespørsel fra publikum. Det gjør at man aldri helt sikkert vet hva man får, sier Lundemo.

På forsiden nå