Menneskerettighetsadvokat fra Trondheim har selv blitt pisket:

- 80 piskeslag for å drikke alkohol er vanlig

Leila Bayat, som har bodd på Steinkjer siden 2009, skal ha fått fullbyrdet straffen på 80 piskeslag for å ha drukket alkohol. – En feil beslutning å sende henne ut, sier menneskerettighetsadvokat, Mahnaz Parakand.

Babak Torki fra Steinkjer var samboer med Leila Bayat før hun ble sendt ut. 

Parakand satte tilfeldigvis og så TV2-nyhetene da saken om Leila Bayat (36) og fullbyrdelsen av 80 piskeslag kom onsdag kveld. Bayat skal ha blitt pisket tirsdag denne uka. TV2 fortalte i går at Bayat, som kom til Norge med sønnen i 2009, fortalte at hun hadde en dom på 80 piskeslag for å ha drukket alkohol. Hun fikk avslag på asylsøknaden fordi Utlendingsnemnda (UNE) mente dommen var fabrikkert.