- Det er slående hvor mange elever det er som sliter psykisk

På Strinda videregående er det færre elever som slutter nå enn for fem år siden. Skolens egen lege mener han har en finger med i akkurat det.

Bra tilbud: - En legetime koster 300 kroner hver gang så det prøver jeg å unngå. Jeg tror de aller fleste elevene ved skolen har vært innom helsestasjonen og alle vet om skolelegen. Vi kan komme med alt vi har spørsmål om, i skoletida og uten at vi får fravær eller må forlate skolen. Noen trenger å teste seg og andre er bare usikre. Her er de greie og gir gode svar og råd, sier Ronja Bangsund (17) som er elev på skolen. I midten er sekretær, Birgitte Myhre Næss som tar imot ungdommene og til høyre helsesøster Inger Elton Rø. 

- Men enda viktigere er det at vi møter ungdommer der de er og når de trenger hjelp, sier Sten Johannessen.