Skålte på «gravølet» for Nord-Trøndelag

Anne Marit Mevassvik (Ap) og Tomas Iver Hallem (Sp) kjempet på hver sin side under den bitre striden om fylkesammenslåingen. Tirsdag kveld sto de sammen og tok et vemodig farvel med Nord-Trøndelag.

Anne Marit Mevassvik (Ap) og Tomas Iver Hallem (Sp) har tro på det nye Trøndelag. Her i smatale med frontet henholdsvis ja og nei-siden i striden om Nord-Trøndelags skulle slås sammen med sørfylket. Nå er stridsøksen gravlagt og tirsdag kveld skålte de under "gravølet" i Steinkjer rådhus. Begge blir sentrale når fremtidens Trøndelag skal formes. - Dette gleder vi oss til, sier de begge. Her er de sammen med tidligere fylkesordfører og Ap-statsråd Bjarne Håkon Hanssen. 

Sammen med alle de andre fylkespolitikerne og innbudte gjester skålte de i boblevann under «gravølet» for Nord-Trøndelag fylkeskommune.