Jerv-trener Steinar Pedersen benekter at han har hatt dialog med Start før kvalikkampene.

TV2 erfarte torsdag kveld på sin sportssending at Steinar Pedersen hentes til Kristiansand, dersom Start holder plassen. Det er ikke korrekt, svarer Jerv-trener Steinar Pedersen til Fædrelandsvennen fredag.

— Det er ikke sant. Verken jeg eller noen andre i Jerv har hatt en dialog med Start om min fremtid. Punktum, forteller Pedersen fredag.

Se ferskt videointervju med Steinar Pedersen her!

SUKSESSTRENER: Steinar Pedersen forteller at han ikke har hatt en dialog med Start om sin fremtid. Foto: Kjartan Bjelland

Fædrelandsvennens sportsleder, Pål Jørgensen, skrev søndag i en kommentar at «Jerv og Start slåss om mer enn plass i eliteserien» og skriver at Pedersen er Starts førstevalg.— Jeg tror det Steinar sier er helt sant. Det er det jeg vet. Han er nok Starts førstevalg som trener neste år uansett hvordan det går, men at de har begynt å snakke sammen sånn som situasjonen har vært i høst er helt feil, sier Jørgensen.

Steinar Pedersen har rundt 250 kamper for Start som spiller og trente Start 2 før han tok over Jerv før 2014-sesongen. Han har kontrakt ut 2018 i Jerv.

Styreleder i Jerv, Per Gunnar Topland, sier følgende om Pedersens fremtid.

— Det er ingen klubber som har henvendt seg til oss med tanke på Steinar Pedersen, og jeg regner med at alle respekterer den kontrakten han har med Jerv. Han har en standard trenerkontrakt, som varer i noen år til, og vi planlegger 2016 og 2017 i hvert fall, med Steinar Pedersen og Andreas Jenssen som trenerteamet vårt, sier Topland.

Han kan godt forstå at Pedersen kan være aktuell for Start.

— De kan godt drømme. Jeg har også mange drømmer, men det er langt fra drømmer til virkelighet, sier Topland.