— De setene har ligget under duker over flere år. Vi rydder plass slik at flest mulig mennesker skal få plass, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Det er liten tvil om at det er fotballfeber på Sørlandet. I Grimstad blir det fullt hus på Levermyr, og Start tror også på 14.500 tilskuere til returkampen på Sparebanken Sør Arena onsdag.

— Vi nærmer oss 8000 solgt billetter, og det er et jevnt sig av folk på billettkontoret og på nett. I tillegg har ikke alle sesongkortinnehaverne gjenkjøpt sin plass. Den fristen går ut på søndag, sier Øgrey Brandsdal.

Han tror mange også venter på å se hva resultatet blir i den første kvalikfinalen lørdag.

— Vi kommer til å få et ordentlig trykk inn mot onsdagen, sier Øgrey Brandsdal.

— Fantastisk avslutning

- Dere skal fylle stadion?

— Vi har store forhåpninger om å fylle opp stadion, ingenting hadde vært gøyere enn det, sier Øgrey Brandsdal.

Det vil si rundt 14.500 tilskuere. Så mange har det ikke vært på Sør Arena siden åpningskampen mot Viking i 2. serierunde i 2007. — Det hadde blitt en fantastisk avslutning på en lang sesong, egentlig uavhengig av resultatet. Det handler om at interessen for fotball på Sørlandet er vanvittig stor. Det er et uforløst potensial, sier Øgrey Brandsdal.

1800 solgte bortebilletter

Start har solgt hele 1800 billetter til bortesupporterne fra Jerv. Det er mer enn det er plass til på Levermyr.

— Det er helt vilt, sier Øgrey Brandsdal.

— Vi vil jo helst ha plass til våre egne, men vi ser at Jerv-supporterne også kjøper på andre steder av arenaen. Det blir nok en herlig miks uansett, sier Øgrey Brandsdal.