— Vi forholder oss i ro. Vi leier en bane, og forventer at den er klar til lørdag, sier styreleder i Jerv, Per Gunnar Topland.

Det er Grimstad kommune som har ansvaret for banen på Levermyr. Jerv har per dags dato ingen andre alternativer.

— Det må eventuelt rapporteres inn 48 timer før kamp, og det er torsdag kl. 12.00, sier Topland.

— Lover kamp i Grimstad

Da Fædrelandsvennen snakket med Jerv tidligere i uka, uttalte sportslig leder Cosmo Collett at Sparebanken Sør Arena var et alternativ dersom det ikke ble kamp på Levermyr. Det ryktet dukket også opp torsdag.

— Det ryktet skapte vi kanskje selv. Vi har spurt Start om det kan være et alternativ for de å flytte kampen dit i tilfelle, sier Topland, som kommer med følgende lovnad.

— Vi lover kamp i Grimstad på lørdag. Det eneste som kan forhindre kamp, er at dommeren sier at det ikke er forsvarlig å spille, sier han.

Værmeldingen sier at det blir opphold både fredag og lørdag, men det er meldt minusgrader natt til lørdag. Storm melder om 0 grader fra klokka 12 og utover, mens Yr melder -1. ## - Ser ikke veldig svart på det

— Det ser ut som det blir fint her på lørdag, og det gjør ikke noe dersom det blir noen små kuldegrader, sier banemester på Levermyr, Rolf Torsvik.

I likhet med Topland sier han at dommeren vil avgjøre om det blir kamp eller ikke lørdag.

— Gresset er tålelig bra nå. Det er litt vann, men det er meldt opphold i ettermiddag, og greit fredag og lørdag. Jeg ser ikke så veldig svart på det, sier Torsvik.

Han skal klippe over gresset på fredag, og merke opp banen på nytt.

— Utover det, er det ikke så mye man kan gjøre, sier Torsvik.