Nyhetsstudio
Nyheter
Sport
Kultur
Debatt
Ukeadressa
0
Søk
Lars Lian
E-post:
ukeadressa@adresseavisen.no
Skriver om:
Lars Lian
Middag
Mat
Magasinet
Dessert
Dette skal du bruke høstens bringebær til
Abonnent
Kjøkkenveien: Politisk ukorrekt tjukk loff med italiensk attåt
Abonnent
Indrefilet badet i smør - det er salaten sin, det!
Abonnent
Lag tartar som i Italia
Abonnent
Midtsommerens flotteste kake
Abonnent
Det finnes knapt et vennligere måltid
Abonnent
Fritert torsk er et sikkerstikk
Abonnent
Lysegrønt håp om tålelige fotballresultater og milde sommerbriser
Abonnent
Knollen som løfter festen
Abonnent
Svidd blomkål - du tror det ikke før du får smakt det
Abonnent
Åpen for en vri på fredags-tacoen?
Abonnent
Tid for den perfekte terrasserett
Abonnent
Håndholdt må ikke være grillpølse
Abonnent
Dette har du kanskje ikke prøvd før?
Abonnent
Lær deg å lage dine egne tacoskjell - og etterpå fyller du dem med rå laks!
Abonnent
Denne retten får du en stjerne for
Abonnent
Snacks skal verken være supersunn eller superusunn
Abonnent
Supersunt, superenkelt og supergodt
Abonnent
Det er ikke alltid man trenger streve i timevis for å få til en god rett
Abonnent
Også i januar er det godt med mat med sol i seg
Abonnent
Ut i snøen - hjem til verdens beste gryte!
Abonnent
Elegant, sunt og velsmakende
Abonnent
Ekte saker, ekte smaker
Abonnent
Kjøkkenveien: Ujålete festmeny i tre retter
Abonnent
De beste lussekattene baker du nå
Abonnent
Kjøkkenveien: Lag and som på Fagn
Abonnent
Fyller huset med juledufter
Abonnent
Når du skal lage det selv, er kanskje ikke ordet lettvint det første du tyr til
Abonnent
Superdessert på rekordtid
Abonnent
Det mest sosiale og varme måltidet vi vet om. Nemlig suppe.
Abonnent
Solide doser smør, en seriøs mengde nøtter, dynket i sukkerlake...
Abonnent
En vidunderlig del av lammet
Abonnent
Sunt, godt og knasende friskt
Abonnent
Ikke umulig at disse blir måltidets høydepunkt
Abonnent
Italiensk klassiker med norsk hytteost
Abonnent
Ypperlig høstmat!
Abonnent
Høstens vidunderligste råvare
Abonnent
Oppreisning for kjøttpuddingen
Abonnent
Det finnes knapt en mer elegant og velsmakende rett
Abonnent
Denne salaten bør serveres med en advarsel
Abonnent
Lag perfekt vaniljesaus på fem minutter
Vi tåler litt feriestemning i hverdagen?
I denne kaka er det konsentrert sommer i hver munnfull.
Hetere sommer tilsier hetere middagsalternativer
Så veldig mye bedre er det vel ikke mulig å få et måltid?
Finfin feiring med fersken
Sommermat som ikke stinker av tennvæske
Når keiseren får sin laks
Spis deg syndig mett på en søtsak som er uimotståelig
Typisk norsk. Typisk god.
Bare vent til du får smaken på dem, dyppet i magisk tartarsaus
Ingen vaniljesaus til denne puddingen
Det kan være smart å spise svinekjake nå
Du kaster vel ikke gammelt brød?
Grille? Det blir så mye styr!
Bare godsaker, ikke noe pausefyll
Forrige side
Neste side