Denne saken er en del av adressa.nos årlige tilbakeblikk på de artiklene som samlet flest lesere i 2014. Under finner du lenker til de omtalte sakene.

Finn Olav Odde (56) fra Ørland deltok i reality-serien «Farmen», og det ble svært så gode lesertall på sakene om dramaet som utspilte seg foran kamera.

- Hvis Finn reiser, da reiser en ynkelig og motbydelig mann. Så jeg håper at Frank blir værende, sa Olav Harald Ulstein (51) foran alle de andre deltagerne da Finn Olav skulle delta i en tvekamp.

- Det var et rent helvete. Jeg ble sjokkert og satt ut av at en voksen person kunne si noe sånt. Han var så ufin. Jeg hadde aldri kunnet sagt noe så stygt til en annen person, sa Odde til adressa.no.

Men dette var bare begynnelsen på det seerne kunne forvente i løpet av sesongen.

Den første saken om Farmen-Finn ble lest 114 450 ganger.

Frekkhetens nådegave

En annen sak som fikk leserne våre interessert handlet også om folkeskikk. Butikken Tempe VVS fikk i november nok et bevis på hvor frekke folk kan være.

- Vi har flere kjøkkenkraner utstilt i vår butikk. I dag tidlig så vi at tuten var skrudd av på den ene, og erstattet med en gammel. En slik tut koster rundt 600-700 kroner. Det er ikke masse penger, og det er sikkert mange andre butikker som opplever tyverier. Men det er så frekt gjort at det nesten ikke er til å tro, fortalte Lars Erik Magnussen ved VVS Tempe.

Saken ble lest 55 495 ganger.

Pubdriver ødela sykkel

- Jeg beklager veldig om sykkelen var i veien. Men er dette greit? spør Hanne Solskinnsbakk (28). Det var spørsmålet som 28-åringen stilte seg da hun fant sykkelen sin sagd i stykker av en pubdriver. Sykkelen kostet 12 000 kroner.

Pubdriveren sa på sin side at sykkelen sperret inngangen til Daniels pub i Midtbyen i Trondheim.

- Hva skulle jeg gjøre? Ringe brannvesenet? Når man er så dum å parkere på den måten, så blir det sånn, sa pubdriveren som ikke ønsket å stå frem med navn.

- Ramma var sagd rett av! Jeg ble ganske sjokkert og sint, sa Solskinnsbakk, som fortalte at hun hadde ikke sett at det var en inngang der hun hadde parkert.

Saken ble lest 51 437 ganger.

Få også med deg hva som var mest lest i :

Ved inngangspartiet på Tempe VVS sto kjøkkenkranene utstilt. En dag i november var tuten erstattet med en gammel tut. Foto: Lars Erik Magnussen
Hanne Solskinnsbakk parkerte sykkelen sin inntil dette gjerdet og fikk sykkelen sin sagd i to. Foto: Håvard H. Jensen