SKADEPLAGET: Geir Ludvig Fevang slo opp strekkskaden sin på trening i slutten av april. Han er uaktuell mot Tromsø. Foto: Håvard Karlsen

Statistikksenter Eliteserien:

Start må på nytt klare seg uten sin kaptein geir Ludvig Fevang når laget reiser til tromsø søndag.

Fevang er ikke klar, bekrefter Starts medisinske leder og fysio, Jørgen Rostrup.

— Nei, han er ikke klar. Det kommer seg, men Tromsø-kampen er uaktuell. Jeg tipper han blir klar i løpet av neste uke.

Målene Start - Lillestrøm 2-3

Start — Lillestrøm: Målene Selv hadde Fevang håpet å være klar noe tidligere fra strekkskaden.

- Men det var vel bare mitt eget skjema som tilsa det, men det var visst planlagt lenge at jeg ikke skulle spille mot Tromsø , sier Fevang.

Clarence Goodson spilte ikke mot Lillestrøm grunnet en smell i sitt høyre kne som han pådro seg mot Aalesund. han teste lørdag.

— Han skal løpe litt og prøve seg, så får vi se. Jeg tror kanskje han blir klar, beroliger Rostrup, vel vitende om at Goodson er en klippe i et Start-lag som for tiden ikke bugner over at denslags.

— Det føles greit, så jeg tror nok jeg skal bli spilleklar til kampen. Jeg skal i gjennom en test lørdag, men jeg tror alt er i orden.

- Hvordan var det å se LSK-kampen fra tribunen?

— Det var veldig vanskelig. Vi kunne ledet 5-0 eller 6-0 etter første omgang, men så spilte vi en dårlig 2. omgang og tapte.

— Ville det gjort noen forskjell på utfallet av kampen med deg på banen?

- Nei, hvorfor skulle det det? Jeg er bare en mann og en mann ville ikke gjort noen forskjell. Det er elleve mann på et lag, og det var et helt lag som slet mot Lillestrøm. Jeg ville ikke kunne avgjort den kampen på noen måte, sier Goodson bestemt.

På fredagens Start-trening var troppen spredd. Noen jogget, noen spilte sandvolleyball, mens andre igjen trente fotball på Sukkevann. Start møter Tromsø på Alfheim søndag kl. 18. Se FotballFredag og hør hva Årst tenker om å spille mot Tromsø: