Salgsleder Erlend Solum Ledang i Consort AS er svært fornøyd med arbeidsplassens utsikt nedover Nidelva. Onsdag ettermiddag fikk han virkelig utbetaling da han tittet ut gjennom takvinduet i Kjøpmannsgata 25 (Peppe's pizza-bygget) i Trondheim.

Holdt kamera ut av vindu

- Man kan ikke klage på denne utsikten. Jeg gikk forbi takvinduet og så regnbuen, og heldigvis hadde jeg mobilen i nærheten, sier den glade blinkskudd-fotografen.

En god kollega holdt opp takvinduet, mens Solum Ledang strakk seg ut av vinduet for å sikre seg et bilde hvor begge endene av regnbuen ble med i motivet.

- Det var veldig kult å se at regnbuen strakk seg fra ene siden til den andre siden. Vi er vant til lagarbeid på denne arbeidsplassen, så det var bare fint å bruke den erfaringen for å ta bildet, sier salgslederen med en latter.

Lyst å se noen av blinkskuddene til våre fotografer? Da kan du følge Adresseavisen på Instagram og se noen flotte motiv fra fotooppdragene

- Beste mobilbildet

Bildet ble lagt ut på Facebook, hvor responsen ikke lot vente på seg.

- Nå har det passert 650 «likes» på Facebook. Det er det beste bildet jeg har klart å fange med et mobilkamera i alle fall, sier han.

Han synes det er spesielt morsomt at mange har kommentert at de har sett den samme regnbuen.

- Det er tydelig at mange satte pris på bildet.

Ifølge myten skal det være en gryte med gull i enden av regnbuen, Adresseavisen og Erlend Solum Ledang har herved gitt gullsøkende trøndere en god pekepinn på hvor de skal gå.

Adressa.no har skrevet om flere fotografer som har suksess på sosiale medier. Har du tips om andre fotografer? Send tips til webred@adresseavisen.no.

LES OGSå: Se nordlyset danse over Trondheimsfjorden

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.