mandag 25.06 2018

Ti har omkommet i arbeidsulykker hittil i år

Ti personer har omkommet i ulykker mens de var på jobb så langt i år. Det er like mange som på samme tid i fjor.

SV i medvind gleder seg ikke over Aps problemer

SV-leder Audun Lysbakken vil ikke gi Arbeiderpartiet kriseråd, men advarer mot å løpe etter høyresiden i innvandringspolitikken.

Fortsatt ingen tegn til savnet 23-åring i Vesterålen

Politiet i Vesterålen har i helgen søkt til vanns og på land etter Truls Henrik Johansen, som forsvant på havet i Vesterålen natt til 15. juni.

Turøy-ulykken er ferdig gransket

Statens havarikommisjon for transport opplyser at helikopterulykken ved Turøy er ferdig gransket. Kommisjonen legger fram funnene neste uke.

19-åring omkom etter utforkjøring i Kvinnherad

En 19 år gammel mann som ble kritisk skadd etter at han kjørte av veien og kolliderte med et tre i Kvinnherad i Hordaland søndag, døde av skadene.

Rogalending tiltalt for å ha voldtatt sin egen datter

En 52 år gammel mann må møte i retten tiltalt for å ha forgrepet seg seksuelt på sin egen datter i nærmere 20 år.

Politiet vil fengsle mann etter knivepisode i Skogn

Politiet ber om at mannen de skjøt i beinet i forbindelse med en knivstikking i Skogn i Trøndelag blir fengslet.

Brudd i forhandlingene mellom Legeforeningen og staten

Det er brudd i forhandlingene mellom Legeforeningen og staten om oppgjøret for fastleger. Helseminister Bent Høie (H) sier situasjonen er krevende.

Strålende sommervær i Sør-Norge – nedbør og vind i nord

Skolebarn over hele landet har sin første uke med sommerferie, men ikke alle vil kunne bade i sol og sommervær. Værforskjellene mellom landsdelene er store.

Norsk verft skal bygge kystvaktskip for snaut sju milliarder

Forsvaret har bestilt tre nye kystvaktskip til en samlet verdi på 6,8 milliarder kroner. Fartøyene skal bygges ved verftet Vard Langsten i Møre og Romsdal.

Slik blir den store Nato-øvelsen

Gigantøvelsen Trident Juncture betyr god butikk for næringslivet, men vær forberedt på at det kan bli kø i trafikken, advarer Forsvaret.

mandag 25.06 2018

Turister funnet etter leteaksjon i Nordland

To turister er funnet nedkjølt og kalde etter en leteaksjon ved fjellet Merraflestinden nord for Moskenes i Nordland søndag kveld.

søndag 24.06 2018

Advokat Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat og næringslivsleder Jens Kristian Thune er død, 82 år gammel.

En person alvorlig skadd etter vold i Levanger

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag.

Vanndamp utløste brannalarm i fyrverkerifabrikk i Rogaland

Brannalarmen gikk søndag ved en fyrverkerifabrikk i Vats i Rogaland. Etter flere timer ble det klart at det dreide seg om damp fra overoppheting av en kjele.

Mann pågrepet for knivstikking i Trysil

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken.

Mann skadd i brann i Telemark

En mann i 40-årene pådro seg alvorlige skader i en brann i et lagerbygg i Gvarv i Telemark. Han skal ha jobbet med en båt da bensin ble antent.

Nordlys: To Tromsø-advokater siktet for narkotikakrim

To personer er varetektsfengslet i Nord-Troms tingrett, siktet for grov narkotikakriminalitet. Ifølge Nordlys dreier det seg om to Tromsø-advokater.

Erna svingte med årene på Voss

Statsminister Erna Solberg (H) dro på rafting i Vossaelva da Ekstremsportveko startet på Voss søndag.

Kraftig brann i to eneboliger på Kolbotn

En brann spredte seg fra et garasjeanlegg til to eneboliger på Tårnåsen ved Kolbotn i Akershus. Den ene boligen er totalskadd.

Motorsyklist skadd i kollisjon på Hadeland

En MC-fører fikk alvorlige skader i en kollisjon med en bil på E16 ved Lunner i Oppland. Passasjeren fikk lettere skader.

Norwegians flyforhandlinger med Russland utsatt

Forhandlingene mellom Norge og Russland for å få tillatelse til at Norwegian kan fly over Sibirkorridoren, er nok en gang utsatt.

To ulykker på E18 skaper lange køer ved Asker

Først kjørte en bil på en elg på E18 ved Asker. Så kolliderte to biler samme sted i motsatt kjørefelt. Dermed ble køene lange.

Elever på yrkesfag får tilpasset engelsk, norsk og matte

Elever på yrkesfaglinjene i videregående skoler skal heretter lære arbeidsuttrykk i engelsktimene. Også norsk, matematikk og naturfag blir tilpasset elevene.

Kvinne alvorlig brannskadd – hybelhus i Bergen helt utbrent

En kvinne er lagt inn på brannskadeavdelingen ved Haukeland med alvorlige skader etter en voldsom brann i et hybelhus i Bergen søndag.

Hybelhus i Bergen overtent, kvinne alvorlig brannskadd

En kvinne er fraktet til brannskadeavdelingen ved Haukeland med alvorlige skader som hun pådro seg i en voldsom brann i et hybelhus i Bergen søndag.

Fire av ti omkomne på sjøen brukte redningsvesten feil

Feil bruk av redningsvest kan ha vært medvirkende til at fire av ti fritidsbåtulykker fikk dødelig utfall, viser en kartlegging Havarikommisjonen er i gang med.

Fire av ti omkomne på sjøen brukte redningsvesten feil

Feil bruk av redningsvest kan ha vært medvirkende til at fire av ti fritidsbåtulykker fikk dødelig utfall, viser en kartlegging Havarikommisjonen er i gang med.

Kristin Clemet utnevnt til æresmedlem av Unge Høyre

Partiveteran Kristin Clemet slutter seg til den eksklusive gruppen av Høyre-profiler som kan kalle seg æresmedlem av Unge Høyre.

19-åring kritisk skadd etter utforkjøring i Kvinnherad

En 19 år gammel mann er fløyet til sykehus med kritiske skader etter at bilen han kjørte kom av veien og kolliderte med et tre i Kvinnherad.

Mann omkom i utforkjøring i Møre og Romsdal

En mann i 20-årene er død etter at bilen han kjørte kom av veien på Slagnes i Møre og Romsdal natt til søndag.

Menn tok bilskilt og stakk til skogs etter utforkjøring

Politiet satte inn helikopter i letingen etter minst to menn som var involvert i en utforkjøring i Halden. Vitner så dem løpe til skogs – med bilskiltene.

Mann slo kvinne og truet flere med øks – pågrepet

En mann er pågrepet for å ha utøvd vold mot en kvinne og truet flere personer med øks på en hytte på Ringkollen i Hønefoss.

St. Hans-bål kom ut av kontroll i Rana – mann skadd

En mann pådro seg brannskader da et St. Hans-bål kom ut av kontroll i Rana i Nordland.

lørdag 23.06 2018

Slinningsbålet i Ålesund ble 36 meter høyt

På Breivoll i Akershus ble det ikke bål sankthansaften grunnet vind. Andre steder lyste bålene opp, og på Slinningsodden i Ålesund var det 36 meter høyt.